IEC Portal de publicacions r

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 6 (6 registres en total)

La caseïna, un producte interessant per a dietes líquides
-- Article --
 Autor/a: Chifré i Petit, Ricard  Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Les begudes anomenades crystal clear tenen un alt contingut en proteïnes. Poden ser completament transparents
-- Article --
 Autor/a: Chifré i Petit, Ricard
 Matèria:   Begudes energètiques
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Podem obtenir bistecs de carn sense necessitat de tenir una explotació ramadera
-- Article --
 Autor/a: Chifré i Petit, Ricard
 Matèria:   Carn
 Publicació: TECA : tecnologia i Ciència dels Aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Podem obtenir proteïnes làcties sense necessitat de disposar d'una vaca
-- Article --
 Autor/a: Chifré i Petit, Ricard
 Matèria:   Proteïnes de la llet
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Podríem establir una relació entre nutrició, immunitat i COVID-19
-- Article --
 Autor/a: Chifré i Petit, Ricard
 Matèria:   COVID-19 (Malaltia)
Nutrició
Immunitat
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Sabies que...
-- Article --
 Autor/a: Rodríguez Jerez, José Juan ; Ripollés Ávila, Carolina ; Castell Garralda, Victòria ; Timoner Alonso, Isabel ; Castells Esqué, Pere ; Chifré i Petit, Ricard
 Matèria:   Dieta
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.